Skip to Store Area:

EsteeO! Living and More

Algemene voorwaarden EsteeO!

EsteeO! is  gevestigd in Hengelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 50510428

1. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met EsteeO!. Artikelen die niet via de webwinkel zijn geleverd vallen ook onder deze voorwaarden.

2. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief kosten van verpakking en 21% BTW, exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen kunnen voorkomen. Voor de gevolgen van druk- en typefouten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. 

3. Bestellen en levering

Alle artikelen kunnen worden besteld via de webwinkel. Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. De koopovereenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging ziet u een overzicht van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Zodra de betaling is ontvangen streeft EsteeO! er naar alle voorradige artikelen binnen 24 uur op werkdagen te verzenden naar het door u opgegeven adres.

Ondanks dat we gebruik maken van een voorraad beheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dat geval streven wij er naar om uw bestelling binnen 10 dagen te leveren.

Uitzondering hierbij is een eventuele vakantie. Dit zal dan worden gemeld op onze website.

Indien levering van een artikel om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, zullen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail op de hoogte brengen. Uw bestelling komt hiermee te vervallen. U ontvangt uw betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail retour.

U kunt uw bestelde artikelen ook af komen halen. Verzendkosten worden dan uiteraard niet in rekening gebracht. Afhalen kan alleen in overleg.

4. Betalen

De webwinkel van EsteeO! kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestellingen:

  • Betaling via Ideal: online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.
  • Overboeking: Je kunt het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging inclusief de verzendkosten overmaken naar bankrekening 416001564 t.n.v. ESTEEO onder vermelding van uw naam en ordernummer. Als u de order heeft betaald sturen wij het uiterlijk de volgende dag op. Wij houden de bestelling twee dagen vast totdat de betaling is ontvangen. Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.
  • Contante betaling bij afhalen: Je dient de artikelen binnen 4 dagen na bestelling af te halen (Afhalen is alleen mogelijk in overleg). Uiteraard komen de verzendkosten dan te vervallen.

Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.

5. Verzenden en verzendkosten

Voor al onze producten die wij verzenden hanteren we een verzendprijs van € 6.75.
Uw artikelen worden altijd met de uiterste zorg verpakt en verzonden. Verzending is echter in alle gevallen voor risico van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen tijdens het vervoer. U kunt uw pakket wel verzekerd laten versturen. Deze kosten komen voor rekening van de koper.Laat ons dit tijdig per e-mail weten. 

6. Retourneren

Herroepingsrecht
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument  aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan kunt u deze dus na ontvangst zonder opgave van reden retourneren onder de volgende voorwaarden: Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. U dient vooraf schriftelijk kenbaar te maken aan ons welke artikelen u retourneert. Dit kunt u doen per e-mail. Vermeld daarbij uw volledige naam, factuurnummer en bankrekeningnummer, zodat de terugbetaling correct kan worden uitgevoerd. De verzendkosten van de retour zending komen voor rekening van de koper. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours of ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons geaccepteerd. Na ontvangst en goedkeuring over de staat van het artikel wordt binnen 14 dagen het bedrag teruggestort.

7. Wijzigingen Algemene voorwaarden

EsteeO! heeft het recht de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

8. Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan EsteeO!. Niets van deze website, zoals afbeeldingen en teksten, mogen zomaar worden overgenomen zonder dit eerst met ons te overleggen.

9. Maat- en kleurverschil  

De inhoud van de website is met grote zorgvuldigheid samengesteld door EsteeO!. Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de website. Dit soort kleine afwijkingen kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding.

10. Aansprakelijkheid

EsteeO! kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor:

  • Situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending, storingen van het internet of schade door derden ten tijde van verzending.
  • Eventuele schade die een artikel kan aanrichten.
  • De aansprakelijkheid beperkt zich altijd maximaal tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

11. Klachten en klantvriendelijkheid

EsteeO! streven naar tevreden klanten en zullen dit trachten te bereiken door een goede service te verlenen en zich klantvriendelijk op te stellen. Bij eventuele klachten zullen wij ons inzetten om deze naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen.

Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stellen wij het op prijs dat u het ons laat weten door een e-mail te sturen naar info@esteeo.nl.